Skip to main content

Join us

A good place to work

We take care of our own

Join the JS Proputec team

 

At JS Proputec, we strive to be an attractive employer and a good place to work. Therefore, we make an effort in recruiting – and retaining - the very best person at each position. 

We have a strong team spirit, as we believe that working together leads to the best working conditions and the best results for our customers and for JS Proputec.

 

 

Open position - In danish:

Servicemontør
Vi vækster i disse år, og strategien om yderligere vækst i årene fremover er ambitiøs, men realistisk. Vores forretning udvikles løbende i takt med kunderne og de krav og ønsker, de har til os som deres foretrukne leverandør af lamelpumpeløsninger.

Bliv en del af en succes
På denne baggrund etablerer vi et nyt funktionsområde til at varetage serviceopgaver i ind- og udland, og du kan som vores nye servicemontør være med til at bygge området op, sætte præg på din egen stilling og bidrage til at det bliver en succes sammen med nærmeste leder og den øvrige organisation.

Er du vant til at rejse som servicemontør, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Det er dog et krav, at du har et teknisk mindset, sætter pris på en alsidig arbejdsdag, og at dine hænder er rigtigt skruet på. Du skal stortrives med at rejse, træffe beslutninger på egen hånd, håndtere til tider komplekse problemer on-site og selvfølgelig trives med at møde nye mennesker med forskellige faglige og nationale baggrunde.

Derudover skal du være serviceminded og opsøgende i din tilgang til jobbet, så kunden får den bedste behandling og rådgivning, når du er på besøg.

Lyder det som noget for dig, så har du mulighed for at blive en del af vores team af dedikerede medarbejdere og en del af denne nystartede afdeling, hvor du imellem rejsedage vil arbejde i vores produktion, hvor erfarne og dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Jobbeskrivelse:
Overordnet bliver dit ansvarsområde installation og commisioning af nye produkter on-site, og renovering af eksisterende anlæg i ind- og udland, og du skal i den forbindelse regne med ca. 100 rejsedage om året. Dette antal forventer vi øges i takt med at afdelingen opbygges og kendskabet til disse ydelser vokser.


Hertil kommer der en række yderligere opgaver:

- Oplæring af distributører i vedligehold og service
- Sparringspartner for udviklingsopgaver (på sigt)
- Vejledning og uddannelse af kunder i forhold til vores JS Maintenance Mate løsning (IOT)
- Internt produktion i Hjørring (Back-Up)

Faglige kompetencer:
-
Mekanisk forståelse
-
IOT-kendskab en fordel
-
Tegningsforståelse
-
Taler dansk og engelsk (Tysk en fordel)
-
Svejse med tig-mig/mag

Personlige kompetencer:
-
Selvkørende og proaktiv
-
Ansvarlig og fleksibel 
-
Serviceminded
-
Har min. kørekort, kategori B (alm. bil) 

Vi tilbyder:
-
Et spændende job med udfordringer både fagligt og personligt i en international virksomhed i vækst.
- En god arbejdsplads med fokus på trivsel. arbejdsglæde, og mulighed for efteruddannelse.
- Gode kolleger, der er klar til at hjælpe dig.
- Mulighed for at rejse og bruge dine sproglige kompetencer.
- Grundig oplæring, løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsordning og diverse personalegoder.
- Frihed under ansvar

Noget for dig?
Så send din ansøgning og CV samt øvrige relevante bilag til Head of Marketing, People & Culture Winnie Kristensen, wkr@jsproputec.com snarest muligt.

Har du eventuelle spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of R&D and Commisioning Peter Bo Kristensen, der vil blive nærmeste leder på tlf. 61 14 45 96 eller e-mail: pbk@jsproputec.com

Om virksomheden:
JS Proputec A/S er en danskejet virksomhed med mere end 40 år i industrien. Vi producerer højkvalitetsudstyr til industrier som fiskeindustrien, slagterier, rendering, pet food samt fjerkræbranchen.

Vi producerer specialiserede produkter såsom lamelpumper, fødekar, rørrenseløsninger m.m. Produkterne afsættes i hele verden primært via forhandlere. I branchen betragtes JS Proputec A/S som pumpespecialisten med sine mange kundetilpassede løsninger.

JS Proputec A/S er en mindre virksomhed beliggende i Hjørring med ca. 31 ansatte og en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har lagt en klar vækststrategi for fremtiden, og vi har brug for din hjælp til at nå denne.

Læs mere på vores website: https://jsproputec.com/

 

__

Unsolicited applications:
We are always looking for skilled and dedicated employees.

Please send your written application to:
E-mail: Info@jsproputec.com

Need help?

CONTACT A JS EMPLOYEE

Please do not hesitate to contact us if you need guidance
or advice on anything relating to our products

We will do our utmost to meet your needs and demands.

Back to top